Bestuursmededelingen

Het bestuur van de biljartvereniging Castricum vindt het belangrijk om regelmatig contact te hebben met de leden. Naast de persoonlijke gesprekken die wij met leden hebben willen wij toch ook gebruikmaken van deze website. In deze rubriek zullen wij regelmatig mededelingen doen over het wel en wee van onze vereniging.

Bestuursmededelingen
14 April 2024

Opwindend Nieuws: Het Open Kampioenschap Libre van Castricum is in Aantocht!

Het langverwachte moment is bijna daar! Binnenkort zal het biljartcentrum van Castricum het decor vormen voor: het jaarlijks terugkerend Open Kampioenschap Libre van Castricum. Voor deze editie van het evenement hebben zich 40 biljartliefhebbers aangemeld. Zij staan te trappelen om aan dit toernooi te beginnen en allen hebben de ambitie om Lau Zonneveld, winnaar van 2023, op te volgen. De deelnemers komen uit het mooie Castricum, het pittoreske Bakkum, het landelijke Akersloot, het kleurrijke Limmen (zeker in deze tijd van het jaar) en het kasteelrijke Heemskerk.   

Hier zijn de belangrijke data om in je agenda te markeren:

Voorwedstrijden: 

 • Dinsdagmiddag 16 en 23 april 2024: Poulewedstrijden voor de eerste helft van de deelnemers, aanvang om 13.00 uur op beide middagen.
 • Vrijdagavond 19 april en 26 april: Poulewedstrijden voor de tweede helft van de deelnemers, aanvang om 19.00 uur op beide avonden.

Zondag 28 april 2024: De grote finale begint om 10.30 uur, waar de poulewinnaars en de beste nummers twee strijden om de titel van kampioen van Castricum!

De poule-indeling:

Dinsdagmiddag 16 en 23 april:

Poule 1. 

Naam Aantal te maken caramboles
Theo Klaver 60
Nico Veldt 66
Ab Schuit 88
Siem Bakkum 50
Bert Kortekaas 25

Poule 2.

Naam Aantal te maken caramboles
Marcel Gevers 48
Joop Tuijnman 53
Leo Stoop 42
Frans Schermer 40
Frank Bruggeling 25

Poule 3. 

Naam  Aantal te maken caramboles
Gerard Veldt 69
Frans Lute 63
Sam Bruin 37
Ton de Swart 38
Gerrit Tuijn 27

Poule 4. 

Naam Aantal te maken caramboles
Dirk Twisk 63
Henk Revers 63
Rene Hoogenboom 48
Jan Beerse 32
Cor Hoebe 31

Vrijdagavond 19 en 26 april:

Poule 1. 

Naam Aantal te maken caramboles
Mike Bergwerf 39
Frans Limmen 32
Siep Admiraal 36
Rick Geerts 21
Rob Stet 36

Poule 2.

Naam Aantal te maken caramboles
Harry Zonneveld 63
Joop Mooij 72
Siem Castricum 32
Piet Zonneveld 30
Jos Gaarthuis 21

Poule 3. 

Naam  Aantal te maken caramboles
Herman Veldt 69
Ger van Velzen 50
Roel van Rosmalen 35
Cor Stroet 33
Cor van der Zee 18

Poule 4. 

Naam Aantal te maken caramboles
Hans Molenaar 61
Herman Waldram 50
Sjaak Lute 32
Rob Ammeraal 18
Hans Touber 25

Met vijf spelers per poule speelt elke deelnemer vier partijen van 25 beurten, wat neerkomt op 2 wedstrijden per middag of avond. Kijkend naar de poule-indeling belooft het een meer dan spannende strijd te worden. Alle deelnemers hebben kans om zich te kwalificeren voor de finale, omdat het aantal te maken caramboles is gebaseerd op het persoonlijke moyenne van iedere speler. De te maken caramboles lopen dus uiteen van 88 caramboles per partij tot 18 caramboles. 

Kom en juich jouw favoriete spelers toe terwijl ze strijden om de felbegeerde trofee! We zien je graag bij ons buurt- en biljartcentrum voor een levendig biljartfestijn.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

2 April 2024

Uitnodiging: Damesfinale Libre kleine tafel West Nederland bij BVC!

Beste leden, 

Met groot genoegen willen wij jullie allen op de hoogte brengen van een bijzondere gebeurtenis die zich komend weekend zal voltrekken in ons biljartcentrum. Op zaterdag 6 april en zondag 7 april 2024 zullen we getuige zijn van de finalewedstrijden Libre kleine tafel West Nederland. Maar dat is niet alles want deze keer schitteren er acht fantastische vrouwen op ons groene laken, elk met hun eigen unieke biljartvaardigheden en moyennes die variëren van 2,75 tot 0,529. Iedere speelster heeft dan ook een persoonlijk aantal te maken caramboles, variërend van 70 tot 25. Er wordt gespeeld met een maximum van 50 beurten. Door deze systematiek maakt elke deelneemster kans op de titel en beloven de partijen een spannend verloop te hebben.

Het belooft een enerverend weekend te worden! Op zaterdag beginnen de wedstrijden om 11.00 uur, en op zondag is het aanvangstijdstip 12.00 uur. De wedstrijdleiding van deze gewestelijke finale is in de vertrouwde handen van onze zeer ervaren wedstrijdcoördinator, Cees Burgmeijer. Hij zal ervoor zorgen dat alles eerlijk en soepel verloopt.

Maar, beste leden, zoals bij elke belangrijke biljartgebeurtenis, vragen deze finales wat van ons. Op zaterdag zal het vrij biljarten beperkt zijn tot slechts twee tafels vanwege deze damesfinale. Maar laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet getuige zijn van deze unieke finale van vrouwelijk biljarttalent?

Dus, beste leden, laten we dit weekend samenkomen, niet alleen om te aanschouwen, maar ook om te ondersteunen en te genieten van het biljartspel. Laten we de dames aanmoedigen, onze passie voor biljart delen en bovenal, laten we plezier hebben! Jullie zijn wederom van harte welkom, en de koffie staat klaar.

Met biljartgroeten,

Het bestuur

2 April 2024

Uitbreiding vrij biljarten op dinsdag- en vrijdagmiddag.

Beste Biljartliefhebbers,

We hebben fantastisch nieuws voor jullie! Vanaf 1 april (geen grap) kunnen jullie op dinsdag- en vrijdagmiddag vrij het biljart op! Dat klopt, jullie lezen het goed - meer biljarttijd, meer plezier! We zijn zeer in onze nopjes met deze aankondiging. 

En wat nog beter is, is dat dit allemaal mogelijk is dankzij de vrijgevigheid van extra vrijwilligers die hun tijd en energie hebben ingezet om dit voor elkaar te krijgen. Een welgemeend bedankje aan hen is zeker op zijn plaats!

Nu, voordat je te enthousiast wordt, willen we nog een kleine toevoeging maken: de vrijdagmiddagen zijn alleen beschikbaar voor biljarters van 1 april tot en met 30 september. Dus, zorg ervoor dat je deze kans niet mist en kom langs voor wat biljartplezier!

Met enthousiaste groeten,

Het bestuur.

17 March 2024

Een Harmonieus Verzoek: Laat de Wagnerstraat Rusten

Beste leden van de BVC,    Verbodenparkeren

Het is tijd om samen een melodieuze noot te kraken in het lied van ons buurtleven. We hebben een vriendelijk doch dringend verzoek ontvangen van onze buren uit de Wagnerstraat, en laten we eerlijk zijn, niemand wil een dissonante noot zijn in het muziekstuk van onze buurtrelaties.

Het lijkt erop dat onze parkeergewoonten wat afwijken van de partituur. Onze buren hebben ons vriendelijk herinnerd aan de afspraak om elders te parkeren, niet in hun prachtige straatje. Laten we ervoor zorgen dat onze auto's niet de maat verstoren in het muziekstuk van de Wagnerstraat. In plaats daarvan kunnen we andere parkeerlocaties omarmen als de juiste toonhoogte voor onze voertuigen.

Harmonieus samenleven met onze buren, is net zo belangrijk als een goed akkoord in een meesterwerk van Wagner. Dus, beste leden, neem deze noot ter harte en parkeer jouw voertuig ergens anders.

Zo blijven we het buurtconcert van de vriendschap spelen.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

16 March 2024

Algemene leden vergadering BVC.

Op zaterdag 30 maart 2023 wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Biljartvereniging Castricum (BVC) gehouden. Wij nodigen jou graag uit voor deze vergadering.

De vergadering vindt plaats in het Buurt- en Biljartcentrum en begint op 11.00 uur.

De agenda is als volgt vastgesteld:

 1. Opening.
 2. Ingekommen stukken.
 3. Verslag vorige vergadering.
 4. Aftreden voorzitter Rolf Greshof conform huishoudelijk reglement. De voorzitter stelt zich herkiesbaar. Een voordracht van eventuele andere kandidaten kan tot 4 dagen voor de vergadering bij het bestuur worden ingediend. Deze voordracht moet door minimaal 10 leden ondersteund worden.
 5. Financieel verslag met toelichting door de penningmeester en verzoek tot goedkeuring door de Algemene Ledenvergadering vergadering na advies van de kascommissie. 
 6. Verkiezing kascommissie. 
 7. Overzicht activiteiten 2023/2024.
 8. Bestuursmededeling betreffende contributie.
 9. Rondvraag.
 10. Sluiting.

Wij hopen jou op zaterdag 30 maart a.s. te zien. De koffie staat klaar.

Met sportieve groet,

Het bestuur.

12 March 2024

Stralend Startsein: Nieuwe Lakens en Blinkende Ballen.

Beste BVC-leden,

Het is weer zover! Onze biljarttafels krijgen vandaag weer een welverdiende opfrisbeurt met gloednieuwe lakens. Ook worden de tafels verrijkt met nieuwe speelballen. Als één van de weinige biljartverenigingen in de regio, zijn we met recht trots om onze leden maar liefst twee keer per jaar te trakteren op topmateriaal. Vandaag dus weer een frisse start voor de eindfase van het lopende seizoen vol potjes, puntjes, en wie weet, misschien zelfs wat huzarenstukjes! 

Maar voordat we onze keu ter hand nemen en de nieuwe ballen laten rollen op de frisse groene lakens, willen wij jullie graag herinneren aan de navolgende cruciale punten

 • Geen horloges, armbanden of andere glimmende afleidingen om beide polsen, alsjeblieft!
 • Voordat je begint even een snelle inspectie van de pomerans van jouw keu. Eventuele scherpe randjes graag verwijderen voordat je gaat spelen. Voorkomen is beter dan genezen toch? 
 • Laten we na elke match een kort intermezzo nemen om de tafels met de stofzuiger grondig te reinigen, zodat ze in topconditie blijven.
 • En laten we niet vergeten om de ballen na gebruik netjes schoon te wrijven met een doek en ze terug te plaatsen in hun vertrouwde dozen. 

Dus, beste biljartvrienden, laten we met de grootste zorg en toewijding omgaan met onze tafels. Binnenkort worden er in onze accommodatie Nationale Kampioenschappen kader 38/2 gespeeld. Laten we eerlijk zijn, we willen toch allemaal, dat onze tafels er piekfijn bij liggen voor de finalisten? Het is ons eerste visitekaartje en we willen dat het schittert als een diamant.  

Orde, discipline en netheid zijn de basisprincipes voor vele succesvolle sportprestaties, zoals we allemaal weten. Laten we de drie R'en - rust, reinheid en regelmaat  - omarmen als drie pijlers van ons spel. Want alleen met een rustige geest en rustig spel, schoon materiaal en regelmatige oefening halen we het beste uit onszelf en uit onze prachtige accommodatie. 

Met vriendelijke biljartgroet,

Het bestuur

5 March 2024

Uitnodiging voor bijeenkomst op 16 maart 2023: Doe mee en Realiseer Samen Onze Wensen!

Beste leden,

Op zaterdag 16 maart 2023 om 12.30 uur organiseren we een belangrijke bijeenkomst in onze eigen accommodatie. We bespreken dan de wensen die jullie hebben geuit in de enquête, zoals vrij biljarten op dinsdagmiddag en biljartlessen. Daarvoor hebben we extra vrijwilligers nodig.

We zijn blij dat sommige leden al hebben aangeboden om te helpen. Maar ook aan degenen die anoniem hebben gereageerd in de enquête, willen we vragen om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Jullie betrokkenheid is net zo waardevol voor ons.

Het wordt een leuke gelegenheid om met elkaar ideeën uit te wisselen en samen te werken aan een nog betere toekomst voor onze vereniging. Mocht je je nog niet hebben aangemeld en toch interesse hebben om deel te nemen, neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

23 January 2024

Sjon "Koel Man" pakt 2e plaats op Nationaal Kampioenschap!

Beste leden,

Met een mix van trots en een knipoog feliciteren we ons gewaardeerde lid, Sjon "Koel Man", met zijn fantastische prestatie op het Nationaal kampioenschap driebanden 2e klasse. Sjon heeft bewezen dat hij niet alleen 'cool' is in de bakkerij maar ook achter de biljarttafel.

Lees het volledige verslag van hoe Sjon met gerichte stoten zijn tegenstanders het nakijken gaf. En vergeet niet hem te feliciteren met zijn fantastische prestatie! Sjon heeft onze biljartvereniging (BVC) om meer dan waardige manier vertegenwoordigd. We are proud!

Met sportieve en trotse groet,

Het bestuur van Biljartvereniging Castricum

18 January 2024

Sjon Koelman op weg naar podiumplaats of zelfs titel in Hoogeveen?

Het is zover, het Nederlands Kampioenschap driebanden 2e klasse staat voor de deur. Het Nationaal  kampioenschap zal ongekend spannend zijn! Van 19 tot en met 21 januari zullen de biljartballen rollen bij Hoogeveensche Biljart Club (HBC) in Biljartcentrum l'Acquit. Terpweg 2, 7902 NW Hoogeveen is the place to be!

Met 8 spelers uit alle windstreken van Nederland belooft het een intense landelijke finale te worden. Zoals al eerder te lezen was op onze website heeft Sjon Koelman, lid van de BVC, zich voor deze eindstrijd overtuigend geplaatst. Op vrijdag wordt er om 19.00 uur gespeeld op zaterdag en zondag beginnen de partijen om 11.00 uur. 

Elke speler zal dit weekend 7 partijen spelen. Belangrijk bij grote finales is:

 • Wie heeft de vorm van de dag?
 • Wie heeft de spanning het beste onder controle?
 • En ook wie heeft het geluk een beetje aan zijn zijde. 

Sjon, we zijn ervan overtuigd dat jij dit weekend het juiste recept hebt om hier hoge ogen te gooien. De geruchten gaan dat verschillende clubgenoten je zullen volgen en aanmoedigen. Maar we weten dat jij, als warme bakker en koele kikker, je hoofd helder zult houden en je biljartmeesterschap zult tonen op dat groene laken.

Breek een biljartstaaf, Sjon, en laat in de biljartarena in Hoogeveen zien wat de trots van Biljartvereniging Castricum in huis heeft! Met een scherp oog, een vaste hand en een vleugje meeval op het groene driebandenlaken, ben jij op weg naar een podiumplaats of zelfs de titel. 

Veel succes en moge de driebandgoden aan jouw zijde zijn! Get ready for a biljart battle royale in Hoogeveen!

Het bestuur van de BVC

16 January 2024

Eindelijk Weer biljarten op het TV Scherm

Beste Biljartvrienden,

Het is eindelijk zover! Op zondag 21 januari 2024, tussen 15:30 uur en 17:30 uur, wordt de finale van de KNBB Jumbo Masters Driebanden LIVE uitgezonden op RTL7. Dankzij de steun van Lotto wordt dit biljartfestijn toegankelijk voor iedereen op een open tv-kanaal. Een unicum in lange tijd!

Voor het eerst kunnen we weer genieten van een groot biljartevenement, met live commentaar en analyses door deskundigen. Wellicht krijgen we een spectaculaire wedstrijd voorgeschoteld, misschien met Dick Jaspers, die eerder een demonstratie bij de BVC heeft gegeven, tegen streekgenoot Sam van Etten. Sam heeft het afgelopen jaar een indrukwekkende vooruitgang geboekt in het driebanden.

Laten we met z'n allen de biljartsport in Nederland steunen door massaal naar de uitzending te kijken. Hoe meer kijkers, hoe beter! Dus, als je tijd hebt, zorg ervoor dat je live meegeniet of kijk het later terug.

Met biljartgroeten,

Het bestuur van de BVC

2 January 2024

Nieuwjaarswens 2024 van het bestuur

Biljartbal Met 2024

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren en bezoekers van de BVC,

Namens het voltallige bestuur van Biljartvereniging Castricum (BVC) willen wij jullie een biljartend goed 2024 toewensen! Moge dit jaar gevuld zijn met perfecte stoten, mooie caramboles, en vooral veel plezier aan de groene lakens.

Gezondheid is als de stootbal in ons spel: essentieel voor een succesvol potje biljart. Daarom hopen we dat jullie in topconditie verkeren en vol energie het nieuwe jaar tegemoet gaan. Moge de biljartballen zo lopen dat veel van jullie wensen in het nieuwe jaar gerealiseerd mogen worden.

Laten we samen streven naar een jaar vol sportieve hoogtepunten, gezellige ontmoetingen en bovenal een flinke dosis humor. Want zoals het biljartspel zelf, is het leven leuker met een lach.

En vergeet niet, op zondag 14 januari aanstaande organiseren wij een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst van 13.00 uur tot en met 18.00 uur. Voor degenen die zich hebben aangemeld, een uitgelezen kans om samen het nieuwe jaar goed te beginnen en elkaar te ontmoeten. De biljarttafels wachten, en wij ook! 

Op een gezond, gelukkig en biljartrijk 2024!

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur BVC

28 December 2023

Aanvangstijdstip lid/familielidtoernooi 30 december 2023!

Beste biljartliefhebbers,

We zijn verheugd dat velen van jullie zich hebben aangemeld voor het lid/familielidtoernooi biljarten op zaterdag 30 december 2023. Een evenement dat bol zal staan van spanning, gezelligheid en natuurlijk het kenmerkende biljartplezier.

Met het oog op de enorme animo willen we de aftrap van de biljartwedstrijden graag om 13.00 uur laten plaatsvinden. Om deze timing te waarborgen, verzoeken we alle deelnemers vriendelijk doch dringend om uiterlijk 12.45 uur aanwezig te zijn. We rekenen op jullie punctualiteit om ervoor te zorgen dat het toernooi soepel verloopt.

Maar hey, niet alleen voor de deelnemers is dit een uitgelezen kans! We nodigen alle biljartenthousiastelingen uit om te komen kijken. Neem plaats langs de zijlijn, moedig de spelers aan en geniet. Jullie support maakt de sfeer compleet!

Beleef met ons een middag vol biljartplezier. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen.

Met sportieve groet,

Gerard Veldt en Rene Hoogenboom

25 December 2023

Geen Vrij Biljarten op Zaterdagmiddag 30 december 2023

Op zaterdag 20 december 2023 staat ons Lid/Familielid Toernooi op het programma. Het aantal inschrijvingen is zo groot, dat alle biljarttafels volledig in gebruik zullen zijn. Hierdoor zal er helaas geen gelegenheid zijn voor vrij biljarten gedurende deze middag.

Maar maak je geen zorgen! We moedigen iedereen van harte aan om deel te nemen aan de festiviteiten. Of je nu als deelnemer meespeelt of als supporter aanwezig bent, we verwelkomen alle enthousiaste gezichten om deze middag tot een succes te maken.

Bedankt voor jullie begrip en medewerking. 

Met vriendelijke groeten,

Het BVC bestuur

13 December 2023

Sjon Koelman, de Biljartbakker, Oogst Zoet Succes

Met een flinke dosis trots willen wij onze eigen Biljartbakker, Sjon Koelman, van harte feliciteren met zijn recente zege in de gewestelijke finale van het driebanden klein 2e klasse. Sjon heeft niet alleen de titel in de 2e klasse veroverd maar heeft ook een smakelijke promotie naar de 1e klasse driebanden kleine tafel verdiend!

Lees het volledige smakelijke verhaal op onze website om alles te weten te komen over Sjons indrukwekkende reis. Laten we samen juichen voor deze zoete overwinning!

Daarnaast willen we jullie oproepen om Sjon te ondersteunen tijdens zijn strijd om de nationale titel in Hoogeveen. Met jullie support wordt zijn jacht op de nationale titel, geen eenzaam gevecht maar een gezamenlijke strijd! 

Met sportieve groet,

Het Bestuur van de BVC

30 November 2023

Wij willen onze droom behouden.

Beste biljartliefhebbers,

Even een herinnering aan de onvergetelijke Martin Luther King. Hij had een droom, en raad eens, wij hebben er ook een! Maar in tegenstelling tot zijn strijd voor burgerrechten, gaat onze droom over onze prachtige snelle biljarttafels en de uitstraling van ons biljartcentrum. Op 3 oktober hebben we met trots vier nieuwe biljarttafels geïnstalleerd, terwijl de andere drie tafels een flinke upgrade kregen met nieuwe lakens en een sprankelende nieuwe ombouw. Het was bijna alsof we in een biljartparadijs waren beland.

Maar amper acht weken later lijkt onze droom een deuk te hebben opgelopen. De tafels vertonen nu al tekenen van slijtage, vooral de lakens die bezaaid zijn met gaatjes, haaltjes en mysterieuze horloge en/of armband gerelateerde ongelukken. We hebben even navraag gedaan bij de firma Wilhelmina en ontdekt dat zelfs de pomerans (ook wel bekend als paddenstoel) scherpe randjes kunnen hebben, wat leidt tot die ongewenste gaatjes en haaltjes. Laten we daarom kritisch naar onze eigen pomeransen kijken en deze, indien nodig, (laten) bijwerken. Laten we samen in onze droom blijven geloven en ervoor zorgen dat ons biljartcentrum een plek blijft waar iedereen met plezier kan spelen.

Onze tafels zijn als de kostbare parels van de biljartsport, en het is aan ons om ze te koesteren. Dus, laten we niet alleen de ballen met precisie stoten, maar ook met evenveel zorg omgaan met onze tafels. Laten we de horloges en andere potentieel scherpe voorwerpen afdoen voordat we aan het spel beginnen, en laten we de tafels met het respect behandelen dat ze verdienen. En na het spel, laten we de tafels goed stofzuigen in de breedte en lengte, en de banden eveneens met de stofzuiger verzorgen. De ballen graag schoonwrijven met een doek en netjes opbergen in het daarvoor bestemde doosje.

Een kleine toevoeging aan ons biljartmanifest, want laten we eerlijk zijn, ook het toiletgebruik verdient aandacht. Martin Luther King had misschien geen droom over toiletetiquette, maar wij hebben er wel wat ideeën over. Laten we beginnen met een basale regel: een ongelukje overkomt ons allemaal. Overschatting van de lengte kan daar debet aan zijn. Maar laten we ook samen verantwoordelijkheid nemen en onze eigen kleine 'ongelukjes' opruimen. Een beetje hoffelijkheid in het kleinste kamertje kan veel betekenen. Daarnaast, als je het toilet gebruikt, sluit alsjeblieft de deuren. Niet alleen voor je eigen privacy, maar ook uit respect voor anderen die wellicht niet zo gecharmeerd zijn van een spontane toilettour. En als je klaar bent, laat dan niet alleen de deur van het toilet, maar ook die van de toiletruimte zelf netjes gesloten achter. Laten we die 'open-deur'-politiek tot een minimum beperken.  Recentelijk zijn op de toiletdeur en op het toilet bordjes met tekst geplaatst met simpele aanwijzingen, volg deze op!

Samen kunnen we niet alleen onze droom van perfect onderhouden biljarttafels realiseren, maar ook van een toiletbezoek dat de harmonie van ons biljartcentrum behoudt. Veel plezier op én naast het biljart!

Met een knipoog en een biljartgroet, 

Besturen BVC en BBC

7 October 2023

Laten we alert blijven op coronavirus!

Beste BVC Biljartvrienden,

Het heeft er alle schijn van dat het coronavirus weer actiever wordt, een "comeback" as they say.

Vooral voor onze oudere leden, die tot de kwetsbare groep behoren, is alertheid geboden. Zowel de penningmeester van de BBC als de penningmeester van de BVC hebben alweer te maken gehad met het virus.

Laten we voorzichtig zijn en de gedragsregels in ere houden. Als je je niet top voelt, even een zelftestje doen. Een positieve uitslag? Relax, blijf gewoon thuis. Ook zonder test maar met klachten? Yep, ook lekker thuisblijven. Laten we goed op elkaar passen en het balletje blijft rollen, zij het dan even niet op de biljarttafel.

Keep safe en blijf alert!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de BVC