Vrij Biljarten

Het biljartcentrum beschikt over 7 prachtige biljarttafels, die in de gezellige ontmoetingsruimte staan. Daarnaast staat er een fraaie pooltafel, waarop de verschillende poolspelsoorten kunnen worden gespeeld. Zelf ook eens zin om ontspannen te spelen? Op de onderstaande dagen kan je vrij biljarten.

Dagdeel Tijden Opmerkingen
Maandagmiddag 13.00 uur-16.30 uur Bij aanvang zijn er 4 tafels beschikbaar. Later 7 tafels.
Dinsdagmiddag 13.00 uur - 16.30 uur Er zijn 7 tafels beschikbaar. Vanaf eind mei tot september is er zomerreces.
Woensdagavond 19.00 uur-24.00 uur Er zijn 4 tafels beschikbaar om vrij te biljarten. Drie tafels zijn namelijk bezet door leden van de woensdagavond.
Vrijdagmiddag 13.00 uur - 16.30 uur Er zijn 7 tafels beschikbaar in de periode van 1 april tot en met 30 september. 
Zaterdagmiddag 14.00 uur-18.00 uur Er zijn 7 tafels beschikbaar.

Hou de agenda goed in de gaten want soms zijn er toernooien of wedstrijden waardoor er met name op de woensdagavond en zaterdagmiddag geen of minder tafels beschikbaar zijn.

Leden kunnen van de mogelijkheid om vrij te biljarten gratis gebruikmaken. Niet leden betalen een kleine vergoeding van € 3,- . Niet leden kiezen vaak ook voor een ondersteunend lidmaatschap dat slechts € 37,50 per jaar kost. Met dit lidmaatschap kan op 1 dagdeel per week, gedurende het hele jaar worden gespeeld. Wil je op meerdere dagdelen vrijspelen dan is het advies om lid te worden van de BVC. Aanmelden kan op de pagina lidmaatschap.

Vrij Biljarten