Clubcompetities

Bij de biljartvereniging Castricum kan op bijna alle dagen van de week worden gebiljart. Voor ieder spelniveau is er bij onze biljartvereniging plaats. Een keertje proefspelen dat kan natuurlijk altijd. Eerst de mogelijkheden bespreken dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze fraaie accommodatie. Wil je direct lid worden van onze gezellige vereniging meld je dan aan.

Op de onderstaande dagdelen wordt er gespeeld. Op ieder dagdeel is er een dagdeelleider, die onder andere voor de wedstrijdindeling zorgt. 

Clubcompetities

Maandagmorgen - Libre

Op maandmorgen wordt er gespeeld van 08.00 uur tot 12.00 uur in de spelsoort libre. Iedereen speelt twee partijen met een maximum van 25 beurten.

Dinsdagmorgen - Libre

Van 08.00 uur tot en met 12.00 uur wordt er gespeeld in de spelsoort libre met 25 beurten. Iedere biljarter speelt op deze ochtend twee partijen. 

Dinsdagavond - Driebanden

Op dinsdagavond van 19.00 uur tot en met 23.00 wordt er in de zomer driebanden gespeeld over 40 beurten. De dagdeelleider zorgt voor de indeling van de wedstrijden.

Dinsdagavond - Libre

Op dinsdagavond van 19.00 uur tot en met 23.00 wordt er libre gespeeld over 25 beurten. De dagdeelleider zorgt voor de indeling van de wedstrijden. Iedere avond speelt elk lid twee partijen. Natuurlijk wordt er een ranglijst bijgehouden.

Dinsdagavond - Libre / kader

In deze competitie wordt op relatief hoog niveau gespeeld. Er wordt gespeeld tot maximaal 15 beurten. Zodra een speler zijn te maken aantal caramboles heeft gemaakt is de partij (incl. nabeurt) afgelopen. De ranking is voornamelijk gebaseerd op het spelen van een zo hoog mogelijk moyenne t.o.v. het aanvangsmoyenne.

Woensdagmorgen - Libre

Op de woensdagochtend wordt er gespeeld van 08.00 uur tot 12.00 uur. Iedereen speelt twee partijen van 30 beurten in de spelsoort libre. De indeling van de wedstrijden wordt verzorgd door de dagdeelleider.

Woensdagmiddag - Libre

Op woensdagmiddag wordt er libre gespeeld over 25 beurten waarbij iedere speler twee partijen speelt. Ook op deze middag zorgt de dagdeelleider voor de indeling van de wedstrijden en het bijhouden van de stand. Er wordt gespeeld van 13.00 uur tot en met 16.00 uur.

 

Woensdagavond - Libre

Op woensdagavond wordt er gespeeld van 19.00 uur tot en met 23.00 uur in de spelsoort libre. Op deze avond spelen de spelers / speelsters minimaal twee partijen van 25 beurten. Het is vooral een avond waarbij de gezelligheid voorop staat. Er wordt ook geen stand bijgehouden.  Ook op deze avond is er zeker ruimte voor nieuwe leden.

Donderdagmorgen - Libre

Op deze ochtend wordt er gespeeld in de spelsoort libre. Iedere biljarter speelt twee partijen van 25 beurten. De dagdeelleider zorgt voor de indeling en houdt de stand bij. De tijden van deze ochtend zijn van 08.00 uur tot en met 12.00 uur.

Donderdagmiddag - Libre

Op de donderdagmiddag wordt er gespeeld van 13.00 uur tot en met 18.00 uur. Op deze middag worden er twee partijen gespeeld van 25 beurten in de spelsoort libre. Op deze middag zijn vooral leden actief die hun roots hebben in het mooie Akersloot.

Donderdagavond - Libre

Op deze avond wordt er gespeeld van 19.00 uur tot circa 23.00 uur. Iedere deelnemer aan deze competitie speelt per avond twee partijen over 25 beurten. De dagdeelleider zorgt voor de indeling en houdt de stand van de competitie bij. 

Vrijdagmorgen - Libre

Op vrijdagmorgen wordt er gespeeld van 08.00 uur tot en met 12.00 uur.  Er wordt gespeeld in de spelsoort libre over 30 beurten. Iedere biljarter speelt twee partijen. De dagdeelleider zorgt voor de wedstrijdindeling en houdt de stand bij. Op deze ochtend is er zeker nog ruimte voor nieuw leden. 

Vrijdagavond - Libre

Iedere clubavond (van 19.00 uur tot en met 23.00 uur) speelt elke speler twee partijen van 25 beurten. Ook op deze avond zorgt de dagdeelleider voor de indeling van de wedstrijden en houdt de stand bij. Zeker op deze avond is er nog ruimte voor nieuwe leden.