Nationaal Kampioenschappen Kaderspel 38/2 bij BVC Castricum!

Op zaterdag 23 maart en zondag 24 maart 2024 wordt bij Biljartvereniging Castricum (BVC) gestreden om de felbegeerde nationale titels in het kaderspel 38/2. De organisatie van dit prestigieuze evenement ligt in handen van de BVC zelf, wat garant staat voor een soepel verloop en een sfeervolle ambiance.

Zowel in de overgangsklasse als in de topklasse zullen 6 deelnemers het beste van zichzelf laten zien.Kader 38 2 Verdeeld over twee dagen spelen zij in totaal 5 partijen, waarbij op zaterdag iedere deelnemer drie partijen afwerkt en op zondag de overige twee partijen volgen. Het doel is duidelijk: in de topklasse streven de kadristen naar 200 caramboles, terwijl in de overgangsklasse 175 caramboles het beoogde doel zijn. Met maximaal 15 beurten hebben de kaderspelers de uitdaging om deze aantallen te behalen.

De deelnemers komen vanuit alle uithoeken van het land om de strijd aan te gaan om de nationale titels. Uit Noord-Holland betreden enkele toppers de arena, waaronder Nick Dudink van biljartvereniging Horna, die zich met een indrukwekkend moyenne van 24,88 heeft weten te plaatsen voor de finale in de topklasse. Ook Rob Kok van BC Schagen en Antonio Havenaar van biljartvereniging Onder Ons Wormer zullen hun kunde tonen in de overgangsklasse,. Zij zijn in staat zijn om series boven de 100 caramboles te maken.

De wedstrijden vinden plaats in de eigen accommodatie van BVC aan de Van Speijkkade te Castricum, waar zowel op zaterdag als op zondag om 10.00 uur het biljartgeweld zal losbarsten. Biljartliefhebbers zijn van harte uitgenodigd om deze spectaculaire wedstrijden bij te wonen en te genieten van het vakmanschap van deze kadristen.

Mis dit niet en kom dit weekend naar BVC Castricum om getuige te zijn van topwedstrijden!