Kadertoernooi: Biljartspektakel en Gezelligheid in het Biljartcentrum!

Het is weer zover! Het vierde "Snackbistro De Toren / Gebr. Liefting Kadertoernooi" staat voor de deur en we nodigen jullie van harte uit om te komen kijken naar een weekend vol biljartplezier. Hier zijn de details:

Wanneer:

Zaterdag 18 november van 10:30 uur tot ± 20:00 uur

Zondag 19 november van 10:30 tot ± 17:30 uur

Waar:

Buurt- en Biljartcentrum Castricum

Wie:

Dit Kader Toernooi brengt 12 ervaren kaderisten samen voor een intensieve strijd om de titel. De line-up is indrukwekkend: Marcel van Dijk, André Peereboom, Jeffrey Lenaers, Wim Ooteman, Louis Opstal, Joop Roelands, Danny Kind, Frank van Oostveen, Siem Velthoven, Ed van der Steen en natuurlijk Arie Liefting.

Vincent Veldt, de titelverdediger, is natuurlijk ook van de partij. Hij gaf vrijdag 10 november j.l. alvast zijn visitekaartje af. Spelend voor het BVC Targa Team maakte hij zijn partij in het kader 57/2 in drie beurten uit. Na het missen van acquitstoot, maakte hij 61 caramboles in beurt twee en de resterende 189 caramboles kwamen in beurt drie uit zijn keu rollen.

Kortom kom langs, neem plaats, en kijk naar jouw favoriete spelers terwijl ze hun biljartkunsten vertonen. Je bent  van harte welkom om te genieten van de gezellige sfeer, lekkere hapjes en drankjes aan de bar. Dit belooft een weekend vol plezier en amusement te worden. Dus, of je nu een ervaren biljartspeler bent of gewoon zin hebt in een gezellig weekend, iedereen is welkom!

Wil je meer weten over dit invitatietoernooi lees dan ook Gebroeders Liefting: Biljartlegendes in Castricum

Tot ziens op 18 en 19 november in Buurt- en Biljartcentrum Castricum. We kijken ernaar uit om jullie daar te ontmoeten. 

 

De biljartmeester van het libre- en kaderspel